Hotell i Bahamas

När jag åkte till Bahamas den 25:e Juli till 9:e augusti bokade jag hotell via hotels.com av den enkla anledning att de har billigare hotell än vad andra erbjuder, och tro mig, jag letade länge och väl.

De hotell jag valde på Bahamas, Nassau var Riu Palace Hotell all inklusive (all mat gratis inlusive roomservice) och Brittish Colonial Hilton. Jag tog en svit på vardera som lätt kan hysa två – 3 personer. Med dollarn så låg som den är idag finns det ingen bättre tidpunkt att boka en resa till Bahamas än nu. Bästa månaderna, eller snarare varmaste månaderna att åka till Bahamas är Juli – Augusti. Jag hade nästan åkt lite tidigare för att slippa den extremt starka solen, åker du i Mars-April är vädret riktigt bra med goda möjligheter till att gå till stranden även om det är lite kallare. Med lite kallare menar jag förståss 28-30 grader celsius.

Boka Hotell i Bahamas

För att göra saker enklare än jag hade det när jag letade efter hotell i Bahamas har vi knådat ihop en funktion nedan som direkt knyter dig via oss till Hotells.com och deras bästa erbjudande just nu. Varje hotell ger dig möjlighet att uppgradera rummet om du har den önskan.

Uppdateringar

Bahamas - Ditt livs resa